+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Når du skal ud og finde de rigtige WordPress temaer, så er der nogen ting du lige skal være opmærksom på inden du køber, eller downloader dit tema. Her kan du læse, hvor du kan finde de bedste temaer til din WordPress hjemmeside, og hvad jeg personligt selv kigger efter når jeg skal finde temaer til mine kunder.

WordPress temaer

Hvor kan jeg hente de bedste WordPress temaer

Stedet hvor jeg henter næsten alle mine temaer, er på hjemmeside Themeforest.net.

Denne hjemmeside har rigtig mange WordPress temaer, og i rigtig mange forskellige katagorier lige fra nyheds sider til e-shops.

Gode ting ved Themeforest.net er, at man for det første selv kan få lov, at klikke rundt på de forskellige WordPress temaer for at se hvilken funktioner det har, og for at få ideer til hvordan man selv vil sætte sin WordPress hjemmeside op.

En anden god ting ved Themeforest.net er, at mange af dem som laver temaerne derinde er super seriøse, og så har de en pris der er til at betale.
Køber man sit WordPress tema ved Themeforest er der altid en god og stabil support fra udvikleren, hvor man kan skrive ind hvis man har problemer eller spørgsmål.

Ting du skal være opmærksom på når du køber WordPress temaer

Når du skal til at kigge på WordPress temaer er der nogle ting, man skal være opmærksom på.

Hvis du har en ide om, at dine kunder skal kunne se din WordPress hjemmeside på deres smartphone eller tablets, så skal du være sikker på, at det WordPress tema du kigger på ikke er lavet i programmet Flash. Måden du kan tjekke det på er at teste temaet, på din smartphone eller tablet.

Har du et tema der er lavet i programmet Flash, så er der dog stadig en måde på, at få vist dine kunder dine nyheder på deres smartphone, da du altid kan få lavet en WordPress mobil side sat til din WordPress hjemmeside uanset om dit tema er lavet i Flash eller ej.

Et sted hvor de også har rigtig mange WordPress temaer er på hjemmesiden templatemonster.com, men her er rigtig mange af temaerne lavet i Flash hvorimod på Themeforest.net er de ikke.

En sidste ting der er godt at have i baghovedet når man kigger på WordPress temaer, er om temaet er lavet i kodesproget HTML5.

HTML5 er det nyeste kodesprog inden for hjemmeside udvikling og er dit tema lavet i det, så er dit tema også fremtidssikret i mange år.
HTML5 er også rigtig godt til hvis du vil have vist din WordPress hjemmeside på mobile devises, da HTML5 tilpasser din side til den skærm din hjemmeside bliver set på.