+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

websites, webshops, cms og søgeoptimering

Èn af vores styrker som webbureau er vores forretningsorienterede tilgang, når vi arbejder med jeres website. Den betyder, at vi skaber websites for vores kunder, som er effektive og skaber værdi i form af bestillinger, nye leads, demobestillinger m.v.

Det samme gælder vores arbejde med jeres webshop. Uanset om det drejer sig om en B2C webshop eller B2B webshop, så tilstræber vi at øge konverteringsraten.

En anden styrke ved os som WEBBUREAU er, at vi har vores eget CMS. Det kan de færreste webbureauer prale af. At have vores eget cms giver optimale rammer for at udvikle fleksible og værdiskabende løsninger.

Søgeoptimering handler om at blive fundet på Google. Men i vores verden handler SEO også om at blive fundet på de rigtige søgeudtryk. Og det handler specielt om, at websitet er klar til at tage imod de besøgende. Hvis websitet ikke er optimeret til at konvertere de besøgende til noget brugbart, så er det spild af penge og ressourcer at kaste sig over søgemaskineoptimeringen.

Udvikling

Uanset om vi udvikler nye løsninger eller optimerer eksisterende, så ved vi typisk, hvad produktet er: Et website, en webshop, en mobil app eller et nyt CMS. Vi har udviklet en gennemprøvet proces, der sikrer at vi arbejder målrettet og rammer plet.

Innovation

Innovation handler om at tænke nye tanker. Om at identificere problemer, der betyder noget for jeres målgruppe. Her ved vi ikke, hvad produktet ender med at være. Men vi har erfaring med hurtigt at finde frem til og få testet ideerne af.

En række indlysende fordele:

 • TILPASSET JERES IDENTITET
  Vores skabeloner er moderne i udtrykket, og vi sørger for at tilpasse dem til jeres grafiske identitet, så ingen kan se forskel.
 • FULD FRIHED
  Med TEMPLATE får I frihed til at bygge hver enkelt side op, som I ønsker det. Ingen begrænsende skabeloner og ufleksible funktioner.
 • PRØV FØR I KØBER
  Du kan se alle vores skabeloner i levende live inden I beslutter jer for at købe. På den måde får I fuld gennemsigtighed i forhold til opbygning, funktionalitet og brugervenlighed.
 • HURTIGT I LUFTEN
  Med TEMPLATE er I hurtigt i luften med jeres nye website – vi kan have det klar til indhold i løbet af en uge. Resten kan I selv klare eller vi kan hjælpe jer.
 • FØDT RESPONSIV
  Alle vores skabeloner er født responsive, så I behøver ikke bekymre jer om, hvorvidt siden vil tilpasse sig til tablets og smartphones. Det gør den bare.