+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

De manglede således en tekstforfatter, som elsker at kunne forfatte sjove indslag

De har meget travlt på mit arbejde. De manglede således en tekstforfatter, som elsker at kunne forfatte sjove indslag. Jeg har udarbejdet et stillingsopslag, som beskrev vore ønsker til den nye tekstforfatter. Vi har desuden skrevet til vores eget netværk samt fortalt, at de manglede en ny og kreativ medarbejder. Vi ved egentlig ikke, om de eventuelt vil kende den helt rigtige person til dette job.

Se billeder ved dygtig fotograf i Randers

Vi har jobbet den som tekstforfatter i nogle år efterhånden

Vi har jobbet den som tekstforfatter i nogle år efterhånden. Vi må helt ærligt erkende, at hun glædede os til, at der bliver hyret en virkelig tekstforfatter, som kunne udfærdige nogle sjove artikler. Vi skriver forskellige typer artikler til vore mange kunder. Dette afhang selvfølgelig af den respektive kundes ønsker. Flere af deres kunder hyrer dem til at skulle forfatte sjove samt kreative artikler, hvorimod andre bestiller seriøse samt objektive artikler.

Vi har lavet mange artikler gennem tiden

Vi har lavet mange artikler gennem tiden. Vi er ydermere god til at kunne formulere os. Derimod er hun ikke god til at kunne skrive sjove samt kreative artikler. Vi tænker for meget og længe over hver lille sætning, der skrives. Vi tænker, at det bremser min kreativitet. De leder med andre ord en kreativ tekstforfatter, som vil kunne koble hjernen helt fra og bare skrive. Såfremt hun nogensinde har været det mindste i vildrede, så ved hun i dag, at det vil kræve en bestemt type person at kunne udfærdige sjove artikler.

Der bor en kreativ fotograf i Silkeborg

Vi tænker på stående fod, at det utvivlsomt måtte være nemmere at skulle lave objektive artikler såsom produktbeskrivelser. Faglige artikler tager helt sikkert noget længere tid at skulle forfatte, men her har tekstforfatteren en bestemt målgruppe plus et bestemt forudbestemt budskab, som skal kommunikeres.

Stillingen som tekstforfatter

De er forbavset over mængden af forskellige jobansøgninger, som de modtog i forbindelse med stillingen som tekstforfatter. De havde interviewet flere kandidater, inden de bestemte sig. De valgte en sød ung kvinde, som bare elskede at kunne skrive kreativt. De er sikre på, at hun er den helt rigtige tekstforfatter for dem. Pigen har flere forskellige hjemmesider, som hun laver forskellige artikler til.

Deres nye tekstforfatter

Deres nye tekstforfatter skriver alt muligt lige fra blogindlæg, børneeventyr til flere erotiske noveller. Pigen har stor erfaring med at skulle forfatte artikler. Hun har erfaring med at skulle opdigte forskellige kreative fortællinger. Hun er opfindsom samt god til at kunne formulere sig klart. Derimod tror hun ikke rigtig, at hun egner sig ret godt til at skulle skrive objektive artikler, hvor man slet ikke kan bruge sin frie fantasi.

Vi tænker, at den slags artikler utvivlsomt vil kræve en anden type person

Vi tænker, at den slags artikler utvivlsomt vil kræve en anden type person. Vi ved det dog ikke, men hun tænker umiddelbart, at deres nyansatte tekstforfatter vil have svært ved at skulle lave objektive artikler. Vi frygtede desuden, at det eventuelt vil begrænse hendes kreativitet. Vi overvejede derfor, om de skal ansætte en tekstforfatter, som vil trives med at skulle udfærdige faglige artikler, hvor de på ingen måder kan blive for kreative.

Læs også: